MEDAA - Loading
Maison Européenne Des Auteurs & des Autrices - Monogramme
GESLOTEN: MAANDAG 22/07 & VRIJDAG 16/08

Welkom bij het Europees Huis van de Auteurs – MEDAA!

MEDAA biedt iedereen die professioneel actief is binnen de Belgische of Europese artistieke en culturele sector een stimulerende en aantrekkelijke werk- en ontmoetingsplek. Een inspirerende omgeving waar je – alleen of samen met collega’s – projecten kan laten ontstaan, groeien en openbloeien.

De organisatie biedt diverse soorten werkruimtes aan:

  • het Café, informeel en gezellig
  • individuele coworkingplaatsen,
  • kleine, middelgrote en grote privé-vergaderruimtes.

MEDAA is gevestigd in de Koninklijke Prinsstraat 85/87 in Elsene vlakij de Europese wijk en instellingen en is tevens de thuisbasis van meerdere auteursrechten-vennootschappen en organisaties.

Ontdek onze ruimtes RESERVEREN
  • MEDAA - Maison Européenne des Auteurs et des Autrices - Visuel
  • MEDAA - Maison Européenne des Auteurs et des Autrices - Visuel
  • MEDAA - Maison Européenne des Auteurs et des Autrices - Visuel

ONTDEK ONZE RUIMTES

Wil je in een aangename en prettige sfeer samenwerken met andere auteurs? Heb je een afspraak met een (toekomstige) medewerker? Dan is het Café is een prima optie!

Auteurs die lid zijn van SACD, Scam, SOFAM of de Auteurs en op zoek zijn naar een leuke plek plek om te werken, kunnen een coworkingplek reserveren met zicht op het terras, of een box waar je met maximum 3 personen ongestoord kan brainstormen en overleggen.
Het feit dat verschillende auteursrechtenorganisaties en alle diensten die ze aanbieden hier gehuisvest zijn, is uiteraard mooi meegenomen.

Bent u op zoek naar een locatie voor uw evenementen, uw AV, vergaderingen, persconferenties of kleine bijeenkomsten? Bekijk hieronder de zalen Première, Flashback, Hors-champ, Travelling, Insert, Échappé, Accroche en Micro: modulaire ruimtes die zijn uitgerust om aan uw behoeften tegemoet te komen.
Stuur ons je wensen en boek de ideale vergaderruimte zonder gedoe. We zullen er alles aan doen om van jouw evenement een succes te maken!