MEDAA - Loading
Maison Européenne Des Auteurs & des Autrices - Monogramme

Welkom bij het Europees Huis van de Auteurs – MEDAA!

MEDAA biedt iedereen die professioneel actief is binnen de Belgische of Europese artistieke en culturele sector een stimulerende en aantrekkelijke werk- en ontmoetingsplek. Een inspirerende omgeving waar je – alleen of samen met collega’s – projecten kan laten kiemen, groeien en openbloeien.

De organisatie biedt diverse soorten werkruimtes aan:

  • het Café, informeel en gezellig
  • individuele coworkingplaatsen,
  • kleine, middelgrote en grote privé-vergaderruimtes.

MEDAA is gevestigd in de Koninklijke Prinsstraat 85/87 in Elsene vlakij de Europese wijk en instellingen en is tevens de thuisbasis van meerdere auteursrechten-vennootschappen en organisaties.

Ontdek onze ruimtes RESERVEREN
  • MEDAA - Maison Européenne des Auteurs et des Autrices - Visuel
  • MEDAA - Maison Européenne des Auteurs et des Autrices - Visuel
  • MEDAA - Maison Européenne des Auteurs et des Autrices - Visuel

ONTDEK ONZE RUIMTES

Wil je in een aangename en prettige sfeer samenwerken met andere auteurs? Heb je een afspraak met een (toekomstige) medewerker? Dan is het Café is een prima optie!

Auteurs die lid zijn van SACD, Scam, SOFAM of de Auteurs en op zoek zijn naar een leuke plek plek om te werken, kunnen een coworkingplek reserveren met zicht op het terras, of een box waar je met maximum 3 personen ongestoord kan brainstormen en overleggen.

Dat diverse beheersvennootschappen en de vele diensten die zij aanbieden onder hetzelfde dak resideren, is uiteraard mooi meegenomen.